Häädemeeste alevikus ühisveevärgi ja – kanalisatsioonitorustikega liitujad liitumistasude maksmisest vabastatud

Häädemeeste Vallavolikogu 28. märtsi 2024. a otsuse nr 13 alusel on Häädemeeste alevikus ühisveevärgi ja – kanalisatsioonitorustikega liitujad liitumistasude maksmisest  vabastatud kuni 30. aprillini 2025. a.

Liitumisprotsessi alustamiseks palume pöörduda Aktsiaselts Häädemeeste VK poole e-kirjaga (info@haademeestevk.ee) või esitada liitumistaotlus veebis aadressil www.haademeestevk.ee . Kinnistu omaniku kanda jäävad kulud kinnistusiseste tööde eest.

Isikutele, kes on pärast uutele trassidele kasutusloa väljastamist ÜVVK-ga liitunud ning liitumistasu maksnud, liitumistasu tagastatakse.

Tulenevalt Häädemeeste valla reovee kohtkäitluse ja äraveo eeskirjast on Häädemeeste alevikus ühiskanalisatsiooniga liitumine kohustuslik. Seega soovitame ÜVVK-ga tasuta liituda perioodil kuni 30. aprillini 2025.a. Pärast nimetatud tähtaega on liitumistasu ühiskanalisatsiooniga liitumisel 732 eurot ja ühisveevärgiga liitumisel 610 eurot.

 

Liitumisprotsess

  1. Kinnistu omanik või tema esindaja tellib liitumistingimused projekti koostamiseks. Tingimused väljastatakse 30 päeva jooksul.
  2. Kinnistu omanik või tema esindaja korraldab kinnistusiseste torustike projekteerimise liitumistingimuste põhjal. Projektiga läbitakse ehitisregistris ehitisteatise menetlus (sh kooskõlastus AS Häädemeeste VK-ga).
  3. Enne ehitustöödega alustamist sõlmitakse AS Häädemeeste VK-ga liitumisleping.
  4. Kinnistu omanik korraldab kinnistul torustike ja veemõõdusõlme ehituse ja esitab nõuetekohased teostusjoonised kasutusteatise koosseisus läbi ehitisregistri.
  5. Kinnistu omanik või tema esindaja esitab tööde järgselt AS Häädemeeste VK klienditeenindusele taotluse teenuslepingu sõlmimiseks ja veearvesti paigaldamiseks.

 

Häädemeeste Vallavalitsus